Perkongsian di laman ini adalah bertujuan untuk pendidikan sahaja, tiada kena mengena dengan program Skim Cepat Kaya, PONZI, HYIP, MLM dan yang seumpama dengan nya. Perkongsian ini juga tidak melibatkan sebarang aktiviti mengumpul duit untuk melaburkan wang anda, serta tidak memberitahu anda produk takaful, pelaburan, saham atau kripto mana yang patut beli atau tidak. Sebarang tindakan atau keputusan untuk membuat pelaburan atau portfolio adalah keputusan anda sendiri

Melalui paltform ini, kami berharap mereka yang terlibat atau mahu terlibat di dalam bidang ‘Pasaran Kewangan’ supaya lebih banyak memberi tumpuan kepada proses pembelajaran, maklumat dan ilmu pengetahuan kerana bidang ini bukan semudah ‘Buy & Sell’ seperti yang di ceritakan di luar sana.

Segala apa isi kandungan di laman blog, Channel Telegram (Forex & Kripto), InstagramFacebook Group dan Facebook Page kami bukanlah nasihat pelaburan, perniagaan mahupun kewangan,ia hanya sekadar perkongsian analisa bagi tujuan proses pembelajaran dan tidak boleh dianggap sebagai nasihat pelaburan/kewangan. Nazrich Wealth Advisors tidak bertanggungjawap diatas sebarang keuntungan dan kerugian trading anda,’Currency Trading’ adalah suatu perniagaan/pelaburan yang berisiko tinggi.

Sebelum membuat keputusan, pastikan anda mendapat nasihat daripada penasihat pelaburan yang berlesen sahaja dan memahami sepenuhnya risiko yang terlibat dan hanya menggunakan sumber kewangan yang anda sanggup rugi apabila anda berdagang.

error: Content is protected !!